AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Muratdede Mahallesi'nde gerçekleştirdiği mitingde başkan edasıyla karşılandı.
AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, mahalle mitinglerine devam ediyor. Gittiği her mitingde halkın sevgisini kazanan Subaşıoğlu, Muratdede Mahallesi'ndeki mitingde başkan edasıyla karşılandı. Muratdede Mahallesi'nde 'En büyük başkan, bizim başkan' sloganı ile sözü kesilen Subaşıoğlu, kendinin ve Muratdede halkının 30 Mart seçimlerine hazır olduğunu söyledi. Binlerce Muratdede Mahalle halkının katıldığı mitinge, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan da Subaşıoğlu'nu yalnız bırakmadı.
"sandıklar dolup taşacak"
Muratdede Mahalle halkının her seçimde AK Parti'yi birinci yaptığını hatırlatan Subaşıoğlu, "Muratdede Mahallesi 30 Mart'ta sandıklara gidecek. Bu seçimde de sandıkları AK Parti ile dolduracağını inanıyorum. Öyle dolduracak ki sandıklar taşacak" diye konuştu. 
Özellikle gençler tarafından yoğun ilgi ve sevgi kazanan Subaşıoğlu, yapmış olduğu konuşmasında Merkezefendi İlçesi sınırlarında yapılacak olan 121 proje hakkında bilgi verdi. 100 yılın dev hamlesi olan alt yapı çalışmalarına devam edileceğini belirten Subaşıoğlu, "Muratdede'de alt ve üst yapı çalışmaları devam edecek. Bu mahallemize bir de kapalı pazaryeri yaparak, halkımızın rahat alışveriş yapmasını sağlayacağız" dedi.