Tekden Denizlispor yönetimini ve futbolcuları ziyaret eden AK Parti Merkezefendi Belediye 
Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi’de yapılacak projeleri değerlendirerek, “Denizli sporun merkezi olacak” dedi.
Seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam eden AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Şemikler’de bulunan Denizlispor Haluk Ulusoy Spor Tesisleri’nde Tekden Denizlispor yönetimi ve futbolcularıyla bir araya geldi. Futbolcuların antreman çalışmalarını izleyen Subaşıoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Merkezefendi Belediyesi’nde spora büyük önem vereceklerini söyledi. Hallaçlar’da 250 dekar yerin olduğunu dikkat çeken Subaşıoğlu, “bu 250 dekarlık alanda spor tesisleri oluşturacağız. Bu spor tesisleri sadece futbol olacak. İrili ufaklı bir çok saha oluşturacağız. Gerek sizin gibi profesyoneller gerekse amatör olarak spor yapmak isteyenler burada spor yapabilecek. Bu tesiste yetişecek çocuklara büyük katkı olacağını düşünüyoruz. Sporun hem halka hem de küçük yaşlara inmesini sağlayacağını düşünüyoruz. Projelerimiz sadece futbola yönelik değildir. Sporun her dalına hitap edecek çalışmalara da önem vereceğiz. Sporla ilgili projelerin çoğunluğu Merkezefendi’dedir.  Önümüzdeki 5 yılda Denizli, sporun merkezi olacak.” dedi.
“Biz de üçlemek istiyoruz”
Tekden Denizlispor’un son haftalarda başarısını dile getiren Subaşıoğlu, siyasetin de futbola benzediğini söyledi. Seçim maratonunun bitmesine yaklaşık 30 gün kaldığının altını çizen Subaşıoğlu, “Üç haftadır üç üç gidiyorsunuz. Sizi tebrik ederim. Sizin tutturmuş olduğunuz bu seriyi biz de yakalamak istiyoruz. Bu seriyi yakalamak için 30 Mart’a kadar koşturmaya devam edeceğiz. Biz de bu maçı almak istiyoruz” diye konuştu.
Futbolculara baklava dopingi
Tekden Denizlispor yönetim Kuruşu Üyesi Cengiz Subaşı, Teknik Direktör Özcan Bizati, Kulüp Genel Menajeri Kenan Atik,  Yardımcı Antrenörlerden; Levent Kartop ve Mustafa Kocakaya’n da katıldığı tanışma ve kaynaşma toplantısına elinde baklavayla gelen Subaşıoğlu, futbolculara baklava ikramında bulundu. Subaşıoğlu, almış olduğu baklavayı futbolculara kendi eliyle yedirerek, başarılar diledi.