Antalya’da faaliyet gösteren bir derneğin yurdunda kalan 12 yaşındaki çocuk, buzdolabından su içmek isterken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.
Olay, bugün öğle saatlerinde Antalya’nın Kepez ilçesine Gündoğdu Mahallesi 2463 Sokak’ta bulunan bir erkek öğrenci yurdunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, burada kalan 12 yaşındaki Mustafa Özdemir, buzdolabından su içmek isterken elektrik akımına kapıldı. 2,5 aydır yurtta kaldığı bildirilen Mustafa Özdemir’e ilk müdahaleyi yurt görevlileri yaptı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Özdemir'in ölmüş olduğu belirlendi.

ANNE RAHATSIZLANDI

Olay yerine gelen baba Ali Nail Özdemir ile anne Sabahat Özdemir, sinir krizleri geçirdi. Rahatsızlanan acılı anne, sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak müdahale edildi. Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Antalya Elektrikçiler Odası ve binanı yapı denetim şirketinden bilirkişi istendiği belirtildi.

TOPRAKLAMADA SIKINTI OLABİLİR

Selimiye Derneği yöneticilerinden İbrahim Yılmaz, “Çocuklarımız burada yaz döneminde İngilizce ve Matematik eğitimi alıyor. Ben olayı görmedim fakat çocuk su içmek için dolabına kapısını tutmuş, buzdolabının altında yerde su varmış. Elektrik akımına kapılmış. Gerekli incelemeler yapılıyor. Binanın topraklamasında da sıkıntı olabilir. Araştırılacak” dedi.
Küçük çocuğun cenazesi otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.