Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde karısı ve kızıyla birlikte 6 kişiyi yaraladıktan sonra jandarma tarafından vurularak etkisiz hale getirilen şahsın su deposuna zehir attığını iddia etmesi sonucu büyük panik yaşandı. 180 tonluk depo ve tüm şebekenin tahliye edilmesinin ardından temizlik çalışması başlatıldı. 
Bozdoğan’ın Kavaklı Mahallesi’nde 2’si ağır 7 kişinin yaralandığı olayın ardından Bozdoğan Belediyesi ekipleri tarafından su deposunda tahliye işlemi başlatıldı. Tahliyenin kısa sürede tamamlanması için mahalle sakinlerinden tüm çeşmelerini açmaları istendi. Tahliye işleminin tamamlanmasının ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ve Bozdoğan Belediyesi ekipleri tarafından su deposu ve tüm şebekede temizlik ve klorlama çalışması yapıldı.
Mahalle camisinden kısa sürede yapılan anons sayesinde durumdan haberdar olan mahalle sakinleri korkudan su içemedi. Kendileri ve besledikleri hayvanlarına zehirli olduğu iddia edilen sudan içirmeyen vatandaşlar, içme ve kullanma suyunu bakkaldan ve belediye tarafından gönderilen temiz su tankerlerinden temin etti. Temizlik ve klorlama çalışmasının tamamlanmasının ardından şebekeye tekrar su verilmesiyle dün geceden bu yana susuz kalan vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

KIZI İHBAR ETMEK İSTEYİNCE KAVGA ÇIKMIŞ
Olayda yaralanan Hulusi A.’nın kızı Selcan A.’nın depoya zehir attığını iddia eden babasını jandarmaya ihbar etmek isteyince kavganın başladığını iddia eden köylü kadınlar, “Depoya zehir attığını söylemesi üzerine kızı ‘Seni jandarmaya ihbar edeceğim’ demiş. Bunun üzerine tartışma çıkmış. Zaten akli dengesi biraz yerinde değildi. Köyde su deposu önlem amacıyla boşaltıldı ama tahminimizce zehir atmamıştır. Muhtemelen sadece sözde kalmış” dediler.
Muhtar ve imamın uyarısı ile su kullanmadıklarını söyleyen vatandaşlar, şöyle konuştu: 
“Geceyi susuz geçirdik. Bazıları dağdan gelen pınardan içti. Hayvanlarımız susuz kaldı. Muhtardan ve yetkililerden haber bekliyoruz. Tankeri olanlar kendi araçlarıyla su getirerek hayvanlarını suladı.”

İMAMLA TARTIŞTIKTAN SONRA KARAKOLLUK OLMUŞ
6 kişiyi yaralayan Hulusi A.’nın dün sabah saatlerinde Aydın’da bir camide imamla tartıştıktan sonra karakolluk olduğunu öğrendiklerini belirten Kavaklı Mahalle Muhtarı Mehmet Uşaklı da, öğleden sonra mahalleye döndükten sonra olayların yaşandığını söyledi. Depoya zehir atıldığı iddiası üzerine hemen gerekli tüm önlemleri aldıklarını kaydeden Uşaklı, “Kızına zehir attığını söylemiş, bizde bunun üzerine 180 tonluk depoyu Bozdoğan Belediyesi ekiplerince boşalttık. Sabah erken saatlerde temizlik yaptık. Daha sonra da Aydın’dan gelen ASKİ ekipleri klorlama çalışmaları yapıyor. Mahallemize su vermeye yeniden başladık. Hulusi, Ocak ayında maddi sıkıntılar nedeniyle eczanesini kapatıp köyümüze yerleşmişti” şeklinde konuştu.
Bozdoğan’ın Kavaklı Mahallesi’nde meydana gelen olayda boşandığı ve beraber yaşamayı sürdürdüğü eşi Funda A. (57) ve kızı Selcan A. (34) ile tartışmaya başlayan Hulusi A., “Köyün içme suyu deposuna zehir attım. Herkesi öldüreceğim” dedikten sonra silahla kızı Selcan A., eski eşi Funda A., yeğeni Kürşat A.’nın eşi Nursel A. (38), yeğeni Emine A. (13), komşusu Tennur Ş. (69) ve ablası Şatiye Ş.’yi (78) yaralamıştı. Şahıs, jandarma tarafından vurularak etkisiz hale getirilmişti. Cami hoparlöründen mahalle sakinlerinin su kullanmamaları yönünde uyarı yapılmasının ardından gece tüm şebekenin tahliyesine başlanmıştı.