Denizli’de yaşayan Elektrik Elektronik Mühendisi Gökhan Tokmak,  İngilizce öğretmeni Aylin Tokmak su altında evlenme teklifi etti. Aylin Tokmak sevgilisinin jesti karşısında büyük mutlulukla teklifi kabul etti.

İlginç evlenme teklifi arayışı içinde olan Gökhan Tokmak, Denizli Dalgıçlar Derneği’ne başvurdu. Bunun üzerine dernek, Teklifi sualtında yapmak için yardım edeceklerini söyledi. Çift gelmeden önce benimle evlenir misin? Yazılı sualtı pankartı hazırlandı.  İlk kez dalış yapacak olan ikili özel dalış kıyafetleri giyerek Muğla Dalyan’da suyun 5 metre aşağısına indi. Su altında eğitmenleri Tokmak’ın daha önce hazırlattığı "Benimle evlenir misin?" yazılı pankartı açtı.

EL HAREKETİYLE 'EVET' DEDİ

Pankartı görünce şaşkınlık yaşayan genç kız, Gökhan Tokmak’ın evlenme teklifine rengarenk balıklar arasında el hareketleriyle "evet" yanıtını verdi. Sürpriz bununla da bitmedi; İkili su altındayken  kendileri için tekne hazırladı. Sudan çıkan çift kendileri için hazırlanmış tekneye çıktı. Bu sırada Gökhan Tokmak kız arkadaşının önünde diz çökerek Aylin Tokmak’a yüzüğü parmağına taktı. Damat adayı kız arkadaşına tek taş yüzük de taktı. Gurup üyelerinin de şahitlik ettiği bu heyecanlı ve mutlu tablo görülmeye değerdi. Ardından ikili birbirlerine satılarak dans etti. Su altı dalış organizasyonu ile yaptığı romantik sürpriz sonrası büyük mutluluk yaşayan Tokmak, "Evlilik teklifinin özel olmasını istiyordum. Bu yüzden böyle teklifimi yapmak istedim" dedi.

Su Altında Sürpriz Evlilik Teklifi