Dün gece saatlerinde “Denizli Atatürk Stadyumu” yazan tabela söküldü. Bir çok haber sitesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi sebebiyle bu tabelanın söküldüğü yönünde haber yapıldı. bu haberlere tepkiler artınca Denizlispor yönetimi resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Denizli’ye helikopterle gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli Atatürk Stadyumuna iniş yapacak. Stattan miting otobüsüne binecek olan Erdoğan 15 Temmuz Delikliçınar Meydanına hareket edecek.

Miting otobüsünün boyu yüksek

Denizlispor’dan yapılan açıklamada Miting otobüsünün  boyunun yüksek olması sebebiyle stat tabelasının söküldüğü açıklandı. Tabelada yükseltme işlemlerinin yapıldığını söyleyen Denizlispor Yönetimi, gün içinde tabelanın tekrar takılacağını duyurdu. 

Valilikten açıklama geldi

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada Söz konusu tabela’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’yi ziyareti sırasında kullanacağı otobüsün stadyuma girişine engel olduğu için söküldüğü duyuruldu.  Yapılan açıklamada; “tabela geçici süreyle kaldırılmıştır. Tabela, Sayın Cumhurbaşkanımızın Denizli ziyareti sonunda tekrar yerine konulacaktır.” denildi.

Zeybekci'den ilginç tepki

Tabelanın sökülmesinin çarpıtıldığını söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci"Şeytan işi kalmayınca eniğini kovalar. Atatürk sevgisini tabelalara bağlamak saygısızlıktır. Tabela otobüse engel olduğu için sökülmüştür. ziyaretin ardından tekrar yerine takılcaktır." dedi.