Denizli Belediyesi, spora verdiği önemi artırarak sürdürüyor. Bu kapsamda yapımı devam eden Atatürk İlkokulu Spor Salonu, bölgede spor alanında önemli bir eksikliği giderecek.
Belediye, Fesleğen Mahallesi’ndeki spor salonu yapımına hız verdi. Başkan Zolan da spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Okul idaresi ve öğretmenler de inceleme gezisine katılarak Başkan Zolan’a eşlik etti.
   Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, inceleme sonrasında spor salonu yapımı hakkında bilgi verdi. Spora verilen desteğin herkes spor yapıncaya kadar devam edeceğini kaydeden Başkan Zolan, şunları söyledi:
  ‘Spor salonu 1200 m2’lik bir alana inşa ediliyor. 500 seyirci kapasiteli tribünü olacak. Burada 2500 öğrencimiz var. Ama spor yapabilecekleri bir alanları yok. Çocuklarımızın eğitime sadece ders olarak bakan bir hale gelmesini istemiyoruz. Denizli Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü’yle yaptığımız protokol çerçevesinde buraya spor salonu yapmaya karar verdik. Amacımız 2500 çocuğumuzun spor ihtiyacını gidermek ve bölgede sporu teşvik etmektir. Salonu, tiyatro gösterilerinin de yapılabileceği çok amaçlı kullanım imkanı sunan nitelikte yapıyoruz. Yapımında belli bir noktaya geldik. Mart sonunda kullanıma açacağız. Günde 2-3 saat kullanımını arzu etmiyoruz. Mümkünse 10-15 saat kullanılsın istiyoruz.
  Bu bölgedeki kardeşlerimiz akşamları, hafta sonu kullanılabilsin istiyoruz. Yapılan bu salon 1,5 milyon liraya mal olacak. Eğitime katkı anlamında; ilkokul ve anaokulu yapımı, okulların çevre düzenlemesi, kitap ve eşofman dağıtımı gibi katkılar sağlarken, böyle bir eksikliğin giderilmesi anlamında da var gücümüzle çalışıyoruz. Denizli’nin en güzel spor salonlarından biri burası olacak. En çok kullanılan spor salonu olacak. Çocuklarımız, gençlerimiz, mahalle sakinleri ve hanımlarla herkes burada spor yapma imkanına kavuşacak.’
   Başkan Zolan, spor salonu çıkışında öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrenciler, böyle bir tesisin okullarına yapılmasından dolayı Başkan Zolan’a teşekkür etti. Okulu da gezen Başkan Zolan, öğretmen ve öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.