Giyinmek, üzerinizi değiştirmek artık çok kolay. Tunsan çelik olarak bu gibi tüm sorunları ortadan kaldırıyoruz. Birbirinden kaliteli ve kullanışlı soyunma dolabı ürünlerimiz ile artık kıyafetlerinizi ve eşyalarınızı güvenle dolabınızda saklayabileceksiniz. Ürünlerimizin hepsi ergonomik bir yapıya sahip olmakla beraber, farklı renk ve modelleri de mevcuttur.

Özel yapısı ve yeni nesil boyası ile kıyafetleriniz nem ve rutubet gibi dış etkenlerden etkilenmeyecektir. Böylelikle eşyalarınızı uzun süre steril ve güvenilir bir şekilde saklayabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyatları ile hastane, okul, ofis, spor salonları, fabrikalar, yurtlar ve bürolar gibi birçok sektörde tercih edilmektedir. Farklı renk seçenekleri ile oldukça dikkat çeken ürünlerimiz, çelik, plastik ve ahşap seçenekleri ile müşterilerimize birçok birbirinden şık seçenekler sunmaktayız. Kullanacağınız alana göre L tipi, 4 kapaklı, 6 kapaklı gibi birçok modelimizi inceleyebilirsiniz. Ayrıca yine istediğiniz doğrultusunda, birbirinden özel ve farklı kilit sistemlerimiz de bulunmaktadır. Elektronik kilit sistemi, ürünlerimizde en çok tercih edilen bir kilit sistemidir. Böylece kişisel eşyalarınızı güvenle dolabınızda tutabilirsiniz.

Arşiv Dolabı ve Sistemleri

Değerli ve önemli evrakları depolamak hep problem olmuştur. Zamanla biriken evraklarınız ve dosyalarınız saklamak için artık yer aramanıza gerek yok. Birbirinden özel tasarımları ve renkleri ile birbirinden güzel arşiv dolabı ürünlerimizi siz kıymetli müşterilerimizin hizmetine sunduk. İstediğiniz ölçülerde üretim yapabilmekteyiz. Kamu binaları, fabrikalar, ofisler, okullar ve holdingler için adeta bir çileye dönüşen evrak depolama işlemi, artık çok daha kolay. Ergonomik ve teknolojik yapısı ile evraklarınızı rahatlıkla depolayabileceğiniz gibi bulabileceksiniz de. Özel raylı sistemi ile dolaplarımızı rahatlıkla hareket ettirebilir, yeni nesil kilit sistemleri ile evraklarınızı güvenle saklayabilirsiniz.

İstediğiniz renklerde ve istediğiniz özelliklerde dolaplarınıza, uygun fiyat listemiz ile sipariş verebilir, evraklarınızı rahatlıkla ve güvenle depolayabilirsiniz. Dayanıklı metal gövdesi ile evraklarınız yıllarca yıpranmadan, dış etkenlerden zarar görmeden saklayabileceksiniz. Yeni nesil özel raylı sistemi ile evrak depolarken veya ararken yorulmadan kolayca işlerinizi yapabileceksiniz. Bu dolaplar sayesinde etrafınızda ki, dosya ve evrak kalabalığından rahatlıkla kurtulabileceksiniz. Birbirinden şık renk ve modelleri, ergonomik yapısı ve uygun fiyatları ile tüm ürünlerimiz hizmetinizdedir.