Denizli’de bir PTT şubesinden silah zoruyla 30 bin TL çalan ve ortadan kaybolan hırsızlık zanlısının izini süren polis, yaklaşık 150 güvenlik kamerasını izledikten sonra zanlıyı Kuşadası’ndaki evinde yakaladı. 
Olay, 7 Ocak’ta Denizli’nin Kıbrısşehitler Caddesi’ndki bir PTT şubesinde meydana gelmişti. Saat 16:00 sıralarında şubeye giren 26 yaşındaki G.M. önce eldivenini çıkarmış, daha sonra yavaş hareketlerle silahını çıkararak memura doğrultmuştu. Büyük şok yaşayan kadın görevliden kasadaki paraları isteyen G.M. bu sürede şubeye kimsenin girip girmediğini de kontrol etmişti. Kadın memurun verdiği yaklaşık 30 bin TL’yi siyah bir poşete koyan G.M. daha sonra yine sakin hareketlerle şubeden çıkarak uzaklaşmıştı.

ÖZEL EKİP ÇÖZDÜ
Denizli Emniyet Müdürlüğü zanlının bulunması için özel ekip kurarak çalışmalara başladı. Ekip bölgedeki 150 güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra zanlının Kuşadası’nda ev kiraladığını ve orada yaşamaya başladığını belirledi. Zanlının evine baskın düzenleyen ekipler, G.M.’yi kıskıvrak yakaladı. Yakalanan G.M. sorgusunda suçlamaları kabul ederken, çaldığı paralar ise bulunamadı.
G.M., Denizli Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.