8 kişilik dev kadromuzla MedyaPanel olarak neredeyse 13.000 müşteriye hizmet vermekteyiz. 2015 yılından beri kesintisiz hizmet veren sitemiz müşterilerinin sosyal medya hesaplarını geliştirmesine yardımcı oluyor. Ucuz, kolay ve güvenilir olan sistemimiz sayesinde güvenle işlem yapabilir, bir soru ya da sorunuz olduğunda MedyaPanel canlı destek ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medya Panelleri Nelerdir?

Sosyal medya, markalar ve işletmeler için en etkili pazarlama araçlarından biri olarak gelişiyor. Sosyal medya pazarlaması, markaların ürün ve hizmetlerini çok çeşitli hedef pazarlara tanıtmalarına yardımcı olur. Maruz kalmanızı, katılımınızı oluşturmak, marka bilinirliğinizi güçlendirmek ve yatırım getirisini artırmak için önemli bir tekniktir.

Bu rekabetçi dünyada görünürlüğünüzü artıracak ve çevrimiçi varlığınızı güçlendirecek çok çeşitli yüksek kaliteli sosyal medya paneli hizmetleri sunuyoruz. Sosyal medya paneli hizmetlerimizden bazıları şunlardır:

  • ST – Instagram Türk Takipçi (Max 40K)
  • GX – Instagram Çekişile Takipçi
  • ST – Instagram Türk Beğeni (Max 40K)
  • S0 – Facebook Gönderi Beğenisi
  • Youtube Türk Reklam İzlenme
  • Youtube İzlenme
  • Twitter Türk Takipçi
  • TikTok Beğeni
  • Spotify Takipçi

Sosyal Medya Panel Kullanımı

Potansiyel müşteriler için kullanımı kolay SMM panel hizmetleri sunuyoruz. Müşterilerimiz için kullanıcı dostu bir arayüz sağladığımızdan emin oluyoruz. Hizmetlerimizden yararlanmak için tek yapmanız gereken web sitemize üye olmak, para eklemek ve doğru paketi seçmek. Siparişiniz anında teslim edilir. Hizmetlerimiz, işinizi büyütmenize yardımcı olmak için makul fiyatlarla mevcuttur.

Hizmetlerimizden yararlanmak için öncelikle sitemize üye olmalısınız. Üyelik işlemleri oldukça kolay ve ücretsizdir. Üyelik oluştururken sizden isim, soyisim, e-posta ve telefon numarası istenecektir. Telefon numaranız siz olduğunuzu kanıtlamak içindir ve onay kodu gönderilir.

Üyeliğinizi onayladıktan sonra banka ya da kredi kartı kullanarak hesabınıza para yüklemelisiniz. Hesabınızda bulunan bakiye sayesinde kolayca işlem yapabilirsiniz. Sizden işlemleriniz sırasında herhangi bir özel şifrenizi istemiyoruz. Bu sayede güvenli işlemler yapabilirsiniz ve hesabınızın ya da kart bilgilerinizin çalınmasından endişe duymanıza gerek kalmaz.

Servislerimiz içerisinden sizin ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun olanı seçtikten sonra işleme başlayabilirsiniz. Her bütçe, ihtiyaç ve sosyal medya platformu için çeşitli servisimiz bulunmaktadır. Instagram takipçi paneli bunlar içerisinde en çok tercih edilendir. Servis seçerken tüm isteklerinizi karşılayacağına emin olmalısınız. Çok sayıda servis olması kafanızı karıştırabilir.

Seçtiğiniz servisin satın alma ve ödeme işlemini başlatmalısınız. Seçilen servise göre ve sistemin yoğunluğuna göre hizmetin başlama süresi değişiklik gösterebilir. Herhangi bir soru ya da sorununuz olduğunda canlı destek ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

SMM panel kullanırken bazı noktalara dikkat edilmelidir. Bunlardan en önemlisi seçilen sağlayıcının güvenilirliğidir. Güvenli ödeme seçeneği, kullanıcı yorumları olmayan sağlayıcıları kullanmamalısınız. Ayrıca bir sağlayıcı işlem sırasında sizden hesabınızın şifresini isteyemez, böyle bir durumda şifreyi girmemeli ve sayfadan çıkmalısınız.

Sağlayıcılar gizli olan hesaplara işlem yapamaz. Bu nedenle servis satın alacağınız hesabınız gizli olmamalıdır. Ayrıca Servisi atın alırken yazacağınız linkin doğru olduğuna emin olmalısınız. Yanlış girişlerden sistemimiz sorumlu değildir.