Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofralarının sonuncusu İlbade Mahallesi’nde kuruldu. Katıldığı mahalle iftarında önemli açıklamalarda bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Her ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz mahalle iftarlarımız bu yıl da güzelliklerle yaşandı. Bu ramazan ayında finali İlbade’de yaptık. İlbade, Denizli kurulduğundan beri var olan tarihi bir mahallemiz. Buranın en büyük sorunu alt yapıydı. Alt yapıyı baştan aşağıya yeniledik. Çok şükür eylül sonunda tamamlayacağız. Ve sonrasında da sıfırdan üst yapı inşa edeceğiz” dedi.
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bayramda da hizmet vereceğini belirten Başkan Zolan, “Denizli genelinde 52 noktada itfaiyeci arkadaşlarım nöbette olacaklar. Zabıtamız, DESKİ’deki su ve kanalizasyon arızası ekipleri, mezarlık ve cenaze ekiplerimiz yine nöbette olacaklar. Vatandaşlarımız ihtiyaç duyduklarında 153’ü arayabilirler. Arkadaşlarımız bayram yapmayacak. 1 milyon vatandaşımızın güzel bir bayram geçirmesi için seferber olacaklar” diye konuştu.
 
Bayram nedeniyle yolculuğa çıkacak vatandaşların trafik kurallarına uymalarını isteyen Başkan Zolan sözlerine şöyle son verdi: “Ramazanımızı dualarla tamamlıyoruz. Allah’ım bizleri sonraki ramazana da kavuştursun. Bayramda büyükler hatırlansın küçükler sevindirilsin. Birlik ve düzenlik içinde ülkemizi ve şehrimizi daha iyiye daha güzele götürelim. Ben 1 milyon hemşehrimin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum.”