Galatasaraylı taraftarların oluşturduğu Ultraslan Taraftar Grubu Denizli İl Koordinatörlüğü, Soma’da yaşanan maden faciasının ardından başlattığı kampanyada topladığı yardımları Soma’ya götürdü. 
Manisa’nın Soma ilçesinde geçtiğimiz ay yaşanan ve 301 madencinin hayatını kaybettiği facianın yaraları sarılmaya devam ediyor. Galatasaraylı taraftarların oluşturduğu Ultraslan Taraftar Grubu Denizli İl Koordinatörlüğü de Soma’da yaşanan facianın ardından başlattığı kampanyanın ardından topladığı malzemeleri Soma’ya götürdü. Gıda, kırtasiye, oyuncak, halı ve giysilerden oluşan yardım paketleri yetkililere teslim edildi. 
Ultraslan Denizli İl Koordinatörü Ertan Gündoğan, "Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan facia hepimizi çok üzdü. Hemen ardından bir kampanya başlattık ve yardımları toplamaya başladık. Tüm kesimlerden bizlere çeşitli yardımlar geldi. Biz de bunları paketleyerek Soma’ya getirdik ve ihtiyacı olan ailelere ilettik. Kutuların içinde gıdadan kırtasiye malzemelerine, oyuncaktan kıyafete birçok şey var. Burada yaşanan sıkıntıya biraz olsun çözüm bulabildiysek ne mutlu bize" dedi.