İzmir'in Bornova İlçesinde, bir süre önce evlenen bar işletmecisi 31 yaşındaki Erkan K., sokak ortasında kimliği belirsiz kişilerce dövülerek öldürüldü.
Olay, gece 03.00 civarında, Küçük Park civarında meydana geldi. Üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olan Bornova Küçük Park'ta Erkan K., işyerini kapattıktan sonra sokak üzerindeki bir arkadaşını ziyaret etti. Apartmandan çıktığı sırada kimliği belirsiz 7-8 kişi, Erkan K'nın yolunu kesti. Saldırganlar iddiaya göre daha sonra Erkan K.’ya arkadan bir cisimle başına vurarak yere düşürüp defalarca tekmeledikten sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye gelen acil yardım ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu ağır yaralı Erkan K., ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Erkan K., hastanede hayatını kaybetti.
Sokağı güvenlik kordonu ile çevreleyen Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, incelemede bulundu. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinin inceleneceği, saldırganların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.