Denizli Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında kentin belirli noktalarına koyduğu otomatik suluklarla sokak hayvanlarına yardımcı olurken, vatandaşların da bir kap su koyarak destek olması istendi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, aşırı sıcaklarda sokak hayvanlarının zor durumda kalmaması için yaptığı otomatik suluk uygulamasını sürdürüyor. Özellikle aşırı sıcak havalarda kentin çeşitli bölgelerine yerleştirilen otomatik suluklarla sokak hayvanlarına yönelik çalışma gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların da kaplarının önüne bir kap su koyarak sokak hayvanlarına destek olmalarını istedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, aşırı sıcak havalardan hayvanların da olumsuz etkilendiğini belirterek, vatandaşların bu konuda daha duyarlı olmasını istedi. Sokak hayvanlarının özellikle yaz aylarında su ve yiyecek ihtiyaçlarını gidermekte sıkıntı çektiğini ifade eden Gökoğlan, "Halkımızın bu konuda duyarlı olmalarını ve sokak hayvanlarının susuz kaldıklarında çektikleri durumu anlamalarını istiyoruz. Bu konuda bir çok duyarlı vatandaşımızın evlerinin ve işyerlerinin önüne su ve yiyecek kapları koyarak sokak hayvanlarına verdiği desteği biliyoruz. Bu destek için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de elimizden gelen desteği veriyoruz ancak bunu vatandaşlarımızla el birliği içinde daha da yaygınlaştırmamız gerektiğini düşünüyoruz. Evlerinizin önüne koyacağınız bir kap temiz su, sokak hayvanları için hayat değerindedir” dedi.