Deri altında depolanmış olan yağ hücrelerine direkt olarak etki eden soğuk lipoliz jeli jeli basen, bacak, göbek ve kollar olmak üzere vücudun farklı pek çok bölgesi için kullanılabilmektedir.

Soğuk Lipoliz Jeli Nedir?

Bölgesel yağlanma genel olarak vücuttaki fazla yağın atılmaması durumunda oluşmaktadır. Zaman içerisinde vücutta tamamen yer ederek hem fiziksel görünümü bozar hem de kilo alımına neden olur. Soğuk lipoliz jeli, bölgesel yağlanmaların engellenmesi, buradaki yağların dondurulmasını ve parçalanarak dışarı atılmasına yardımcı olmaktadır. Tamamen doğal içerikten oluşan bu jel, farklı bitki özlerinden elde edilmektedir. Omega-6 ve omega-9 yağ asidi etkileri meydana getirerek buradaki yağların doğal yollarla vücuttan atılmasına destek olmaktadır. Vücutta depolanmış olan yağ kütlelerinin yaklaşık olarak %87'sine anında etki eden bu doğal yağ yakıcı jel, yağ hücrelerinin ölmesine ve vücuttan doğal bir şekilde atılmasına destek olmaktadır. Tüm bunları uygularken deride meydana gelecek sarkmaların hem önlenmesine hem de eğer ki varsa böyle bir durum giderilmesine yardımcı olmaktadır. Sıkılaştırıcı ve inceltici bu etkisi selülit oluşumunun da önlenmesine yardımcı olur. Portakal kabuğu görünümü olarak adlandırılan selülit hem estetiksel görüntüde bozukluk meydana getiren hem de deri altında depolanmış yağların bulunduğu anlamını veren bir yapıdır. Bunun engellenmesi için soğuk lipoliz etkili jeli kullanabilirsiniz.

Soğuk Lipoliz Jeli Nasıl Kullanılır?

Genel vücut olarak kilolu bir yapıya sahip olabilirsiniz. Ya da hiç kilonuz olmamasına rağmen bölgesel olarak bazı fazlalıklara sahip olabilirsiniz. Genelde kadınlar doğumdan sonra göbek bölgelerinde sarkma problemleri yaşamaktadır. Bu durumu engellemek için deri altındaki yağların yakılması ve vücudun sıkılaştırılması gerekmektedir. Soğuk lipoliz jeli direkt olarak yağ hücrelerine etki eden özelliği sayesinde vücutta yağ kütlesinin azalmasına da destek olmaktadır. Kullanımı oldukça basit olan bu jeli kullanmadan önce uygulayacağınız bölgeyi güzelce temizleyiniz. Bölgenin temizlenmesi gözeneklerin daha verimli bir şekilde jeli deri altına iletmesi konusunda önem arz etmektedir. Soğuk lipoliz etkili lipolysis jeli bölgeye güzelce sürünüz ve iyice yediriniz. Jeli sürdükten sonra deri altına hızlıca nüfuz etmektedir. Bu şekilde 10 dakika bekledikten sonra dilerseniz kıyafetinizi giyebilir ya da jeli yıkayabilirsiniz. Herhangi bir diyet programına gerek kalmadan bu jel sayesinde fazlalıklardan kurtulabilirsiniz.

Soğuk Lipoliz Jelinin Faydaları ve Zararları Nelerdir?

Vücuttaki zararlı ve fazla yağların doğal yollarla dışarı atılmasına yardımcı olan lipolysis zayıflama jeli, vücudun forma girmesine yardımcı olurken aynı zamanda sarkma problemlerinin önlenmesini ve selülit gibi kötü görünümlerin engellenmesini sağlayıcı etkiler meydana getirebilmektedir. Geçici değil kalıcı olarak zayıflama meydana getiren bu jel sayesinde bölgesel yağları dondurarak kurtulabilirsiniz. Bu jeline herhangi bir yan etkisi yoktur. Fakat hassas ve alerjen bir cilde sahipseniz kullanım öncesinde doktorunuzdan bilgi alınız.

Soğuk Lipoliz Jeli Sipariş ve Satın Alma

Uzun ve ağır diyet programlarına, spor uygulamalarına gerek kalmadan sağlıklı bir şekilde bölgesel incelme sağlamak istiyorsanız sizler de soğuk lipoliz jeli siparişi oluşturabilirsiniz. Kullananların oldukça memnun kaldığı lipolysis kullanımı oldukça kolaydır ve günlük hayatt uygulama sırasında zorluk çıkarmayan bir üründür. Vücudunuzu forma sokmak için sizler de bu jelden faydalanabilirsiniz.