Son zamanlarda iş yerlerinde yaşanan işçiler için yemek sıkıntısı üzerine işletmeler kart sistemi oluşturdu. İşçilerin öğle yemeğini yemeleri için çıkartılmış bu kartın limiti 700 TL ‘ye kadardır. Tabi kartın limiti işletmeden işletmeye farklılık göstermektedir. Sodexo olarak adlandırılan bu yemek kartı ile istediğiniz Cafe ve restoranlarda yemek yiyebilirsiniz.

Yemek kartı olarak adlandırılan sodexo kart, öğle yemeği için kullanılır. İş yerlerinin verdiği bu kart ile restoran ve cafelerin dışında farklı yerlerde de harcama yapabilirsiniz. Farklı işletmelerde harcama yapmak için ise sodexo geçen yerleri bilmeniz gerekir. Yemek kartı olarak kullanılan sodexo kartın restoran ve Cafe dışında geçtiği yerler ise bazı market ve mağazalardır.

Sodexo Kart Geçen Yerler Nerelerdir?

Yemek kartı olarak kullanılan sodexo kart, farklı yerlerde de kullanılabilmektedir. Harcama yapmak için ise gideceğiniz bu yerleri bilmek veya öncesinde sodexo kart geçip, geçmediğini sormanız gerekmektedir. Bazı giyim ve market işletmelerinde geçen sodexo kartınızı istediğiniz yerde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Sodexo gecen yerler, Cafe ve restoranlardır ancak bu kart bazı giyim mağazaları ve marketlerde de geçmektedir. Sodexo gecen yerleri net bir şekilde öğrenmek için ise sodexo sitesini inceleyebilir, ilinizi seçip, sodexo gecen yerleri listeleyebilirsiniz. Bunun dışında bu kartı özel olarak kullanabileceğiniz işletmeye de sorarak sodexo geçip, geçmediğini öğrenebilirsiniz.

Sodexo Kart Kullanımı

İş yerlerinin çalışanlarına verdiği sodexo kart, yemek harcamaları için kullanılır. Öğle yemeğine çıkan işçileri için kolaylık sağlayan bu iş yerleri, her ay başı sodexo kartın limitini yenilemektedir. Bu nedenle kartın limitini ay sonu gelmeden doldurmanız gerekmektedir. Bununla birlikte Sodexo kartı, yemek yerlerinin dışında giyim mağazaları ve marketlerde de kullanabilirsiniz. Kartın limiti dolduktan sonra ise ay başında tekrardan yenilenmektedir.

https://www.kredivepara.com/