Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, anonim ve limited şirketlerde sınırlı yetkiye ilişkin iç yönergenin tescil ve ilanı zorunlu hale getirildiğini bildirdi. 
Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer yaptığı açıklamada, kamuoyunda "Torba Yasa" olarak bilinen 11 Eylül 2014 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren "6552 sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanunu" ile anonim ve limited şirketler için bazı değişikliklerin yapıldığını hatırlattı. 
Özer sınırlı yetkiye sahip ticari vekil ve diğer tacir yardımcılarının tescil ve ilanını yaptırabileceklerini belirterek, "Ana sözleşmede yönetim kurulu İç yönergesi ile ilgili hüküm bulunması gerekir. Türk Ticaret Kanunu’nun 367. maddesindeki yönetim kurulu iç yönergenin tescil ve ilanı yapılacaktır. Sınırlı yetkiye sahip ticari vekil ve diğer tacir yardımcılarının atamalarının tescil ve ilanı yapılacaktır. Bu üç aşama aynı anda tescil edilebilir. Ancak dikkat edilmesi gereken sınırlı yetkililer iç yönerge ile atanmayacak, yetkililerin atanması ile ilgili karar iç yönerge kararından sonra alınmış olacak" dedi.