Sinpaş Holding Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çelik yaptığı konuşmada,  Türkiye’nin bir çok gözde ilinde yaptıkları yatırımlarla isimlerini duyurduklarını, Denizli ile de bir bağ kurduklarını ifade etti. Ahmet Çelik, “ İstanbul’dan Ankara’ya, Bursa’dan Gaziantep’e ülkemizin dört bir yanında yatırımlarımıza devam ediyoruz. Sinpaş Yapı’nın yeni projesi AquaCity ile Denizlilere su yaşamını yeniden yorumlayacağız. Su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı ve ‘street mall’ konseptiyle geliştirilen konutları, göl ve bahçe keyfini birlikte yaşatan evleri ve tüm manzaraya hâkim, Denizli’nin en yüksek ve prestijli residence kuleleri Aqua Towers ile fark yaratacağız” dedi.

Denizli’ye ait değerleri benimsediklerini ifade eden Sinpaş Holding Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çelik, Denizli Basket ile başlangıç yaptıklarını ve ilerleyen süreçte çeşitli yatırımlarla yer alacaklarının müjdesini verdi

EGE’NİN EN BÜYÜK YAŞAM PROJESİ
Batı Ege Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Sefa Çelik ise bu yıl 40. Yaşını kutlayan Sinpaş Grubu’nun 40 yıllık deneyim ve birikimine dikkat çekerek şunları söyledi; “ İstanbul ve Ankara, bu tür projelerde genelde başı çekerken, biz Anadolu’yu da ihmal etmedik.  Denizli’de 4 farklı konsepti sunacağız. AquaBeach adını verdiğimiz yaşam seçeneğinde, kumsal evlerimiz olacak. Suyun ferahlatıcı ve huzurlu dünyasını, Maldivler bölgesinden gelen bembeyaz kumla oluşturacağımız bir plajla birleştiriyoruz” dedi.

Mahmut Sefa Çelik sözlerini şöyle devam etti; “Denizli’nin ilk ve Ege Bölgesi’nin en büyük temalı yaşam projesi AquaCity, ekonomik, sosyal ve kültürel yaşama değer katan birçok öğesiyle birlikte burada yükselmeye başlıyor.”