HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Kınıklı Mahallesi Fakülte Caddesi No: 11/1'de bugün iki arkadaşın planladıkları iş yerinin Kokteyli gerçekleştirildi.

İki sınıf arkadaşı Diş Hekimi Esra Edoğan ve Özgür Gürsel açılışta konukları ağırladı. 15.00'da başlayan Kokteyl misafirlerin katılımıyla birlikte 18.00'a kadar devam etti.  

Kokteyl açılışında konuşma yapan Diş Hekimi Özgür Gürsel, "Daha önce Denizli'nin Bozkurt İlçesi'nde bir özel kliğinimiz vardı. Daha sonra uzun yıllar Denizli Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nde çalıştım. Şimdi ise sınıf arkadaşım Esra Erdoğan ile birlikte Çamlık'ta güzel bir poliklinik açma planımız vardı. Bunu gerçekleştirerek Özel Çamlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açtık" dedi.

Sınıf arkadaşı ile birlikte Özel Çamlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açan Diş Hekimi Esra Erdoğan, "Diş hekimiyim ayrıyetten Özgür beyle sınır arkadaşıyız. 9 yıl boyunca muayenecilik yaptım. Daha sonra böyle daha kurumsal daha butik bir hizmet verebilmek için böyle bir planlama içerisine girdik. Şimdi güzel gidiyor aynı şekilde devam edeceğini düşünüyoruz." dedi.