İSTANBUL (CİHAN)- Eyüp’te, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Murat Ersin (34), yanına yaklaşan bir otomobilde bulunan kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Kurşunlardan seke seke kaçmaya çalışan Ersin’e yapılan saldırı, an be an güvenlik kameralarına yansıdı. Bu olaydan yaklaşık bir hafta sonra, aralarında Ersin’in kuzeni Bilal Ersin’in de bulunduğu 3 kişi silahlı saldırıda öldürülmüştü.
Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olay, Yıldız Tabya Mahallesi’nde gerçekleşti. Caddeden karşıya geçmeye çalışan Murat Ersin, trafikte hızla ilerleyen otomobiller sebebiyle zorlanınca, trafiğin yavaşlamasını bekledi. Bu sırada Murat Ersin’in yanına yanaşan bir otomobilde bulunan kimliği belirsiz kişiler, Ersin’e silahla ateş etti. Neye uğradığını şaşıran Ersin, kurşunlardan zıplayarak kaçmaya çalıştı. Ancak bacağına 3 kurşun isabet eden Ersin, fazla kaçamadan yere yığıldı. Olayın ardından saldırganlar hiçbir şey olmamış gibi uzaklaştı. Hastaneye kaldırılan Ersin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SALDIRIDAN BİR HAFTA SONRA 3 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ
Bu olaydan yaklaşık 1 hafta sonra, 28 Mayıs 2011 tarihinde olay yeri yakınında Murat Ersin’in kuzeni Bilal Ersin’in de içinde bulunduğu araç, kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Bilal Ersin, Ali Uğur ve Beytullah Sarı hayatını kaybetti. İki olay arasında bağlantı olup olmadığını araştıran cinayet büro dedektiflerinin konuyla ilgili araştırması sürüyor. CİHAN