MUĞLA (CİHAN)- Muğla’nın Fethiye ilçesinde Antalya’ya mal taşıyan kamyon sürücüsü, önce silahla vuruldu ardından bıçak ve sopa darbeleri ile öldürüldü.
Fethiye’den yüklediği naylonları Antalya’ya ya götürmek üzere Kaş ilçesinden yola çıkan kamyon sürücüsü Mustafa Borazan(48), gece yarısı Fethiye’nin Kemer beldesi Bayır köyü yakınlarında mola verdi. İddiaya göre, 07 PD 509 plakalı kamyonunu yol kenarındaki bir çeşmenin önüne park eden Borazan, kamyonun içinde uyumaya başladı. Kısa süre sonra silah sesleri ile uyanan Borazan, kamyona açılan ateş sonrasında yaralandı. Can havliyle aracından inen kamyon şoförü hızla olay yerinen kaçmaya başladı. Kendisine ateş eden kişi veya kişiler tarafından kamyondan 15 metre uzakta yakalanan Borazan, bu defa sopa ve bıçaklı saldırıya maruz kaldı. Vücuduna aldığı bıçak ve sopa darbeleri sonrasında kamyon sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Mustafa Borazan’ı önce kurşunlayıp sonra döven kimliği belirsiz kişi veya kişiler, kamyoncunun öldüğüne emin olduktan sonra olay yerinden kaçtı.
Bölgede mısır tezgâhı bulunan Abdurraman Çetinkaya, sabah saatlerinde işe geldiği sırada Mustafa Borazan’ın cesediyle karşılaştı. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde bölgede boş av tüfeği fişekleri bulundu. Sürücünün cesedi otopsi için Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, soruşturmayı yürüten jandarma ekipleri, Borazan’ın ailesine ulaşarak acı haberi verdi. Ölüm haberini alan ailesi Borazan’ın yanında başka birilerinin daha bulunduğunu ve üzerinde cep telefonu taşıdığını iddia etti. Olay yerinde yapılan incelemede her hangi bir cep telefonuna rastlanmadı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

CİHAN