Çal İlçesi Bahadınlar Camii İmam Hatibi olarak görev yapmakta iken sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek vefat eden Diyanet-Sen üyesi Abdullah Talha Hız’ın anne ve babasına SBN sigorta ile yapılmış olan anlaşma çerçevesinde 15 bin TL’lik sigorta çeki 16 Haziran 2015 tarihinde teslim edildi.
Çek teslim törenine Diyanet-sen Denizli Şube Başkanı Mustafa Şimşek, Şube Başkan Vekili İbrahim Kardaş, Şube Başkan Yardımcıları Kasım Kavurkacı ve Bilal Talayman ile Memur-Sen İl Başkanı Osman Tavşan hazır bulundu.  
Tören esnasında konuşan Mustafa Şimşek, Abdullah Talha Hız Hocanın çok değerli bir insan olduğunu vefatının camiayı çok üzdüğünü belirterek, acıların paylaşıldıkça azalacağını, sevinçlerin ise paylaşıldıkça çoğalacağını söyleyerek ailenin acısını paylaştıklarını ifade etti.  Ardından Memur-sen konfederasyonun Şeker bank SBN sigorta ile yaptığı anlaşma çerçevesinde 15 bin TL. lik Ferdi kaza sigortası meblağına ait çeklerin takdimini yaptı. Merhum Abdullah Talha Hız’ın babası Mehmet Ali Hız’da çekler için teşekkür ederken böyle bir hizmet yaptığı için Memur-sen ve Diyanet-sen ailesine teşekkür etti.
Abdullah Talha Hız Hoca için Kur’an-ı Kerim okunması ve dua yapılması ile tören son buldu.