Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre Denizli'de bugün hava sıcaklığı en yüksek 21 derece olarak ölçülmekte. 
Hava öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yağış yarın da etkisini gökgürültülü ve sağanacak olarak sürdürmeye devam edecek.

ÇARŞAMBA GÜNÜ SAĞANAK YAĞIŞ TERKEDİYOR
27 Nisan Çarşamba günü yağışlı hava dalgası Denizli'yiı terk ediyor. Havanın parçalı bulutlu olarak en yüksek 25 derece olması bekleniyor.
Perşembe ve cuma günü ise hava yeniden ısınmaya başlıyor. Perşembe günü hava az bulutlu olarak 27 derece, cuma günü ise az bulutlu 30 derece olması bekleniyor.

FIRTINA UYARISI!
Yarın (salı) rüzgarın; güneybatı (lodos) yönlerden Ege, İç Anadolu, Akdeniz'in ve Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/sa) ve zaman zaman fırtına (60-80 km/sa) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, toz taşınımı sebebiyle görüş mesafesinde azalmalar, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.