HABERDENİZLİ.COM

Seviye Okulları mezunları herhangi bir sınav , Puan ve Ön şart olmadan sadece Lise diplomalarıyla başta Hukuk olmak üzere, Tıp, Mimarlık, Mühendislik gibi Yüzlerce bölümde artık kolaylıkla istedikleri bölümleri okuyabilecekler. Üniversite eğitimlerine 
Kaliteli ve ekonomik bir şekilde Üniversite eğitimi için Türk Öğrencilerin en çok tercih ettiği Ukrayna gibi Doğu Avrupa ‘daki saygın üniversitelerin yanı sıra Kanada, Amerika, İngiltere, Malta gibi ülkelerde de Seviye Okulları mezunları çok kolay ve rahat şekilde başvuru yapabilecek ve okullara kabülleri gerçekleşebilecek. 
 
YURTDIŞINDA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ İÇİN SINAV ŞARTI YOK
 
AB standartlarında çok kültürlü bir ortamda tamamlayarak Ukrayna, Almanya, Kanada, Malta, İngiltere ve Amerika’da oturma ve çalışma iznine sahip olacaklardır. Yurt içinde akademik olarak verdikleri desteği, artık Yurtdışında da veren Seviye Eğitim Kurumları Dünyanın en iyi ilk 1000 üniversitelerinde öğrencilerini geleceğe hazırlayarak Türkiye Cumhuriyetine layık evlatlar yetiştirmeye devam etmektedir. 
 
Yapılan protokolle ilgili bilgi veren Denizli Seviye Okulları Yöneticisi Mahmut Catlık; “Öğrenciler sınava hazırlanırken sistematik bir şekilde ders çalışmalarının yanı sıra, hayallerini gerçekleştirme konusunda da meslek, şehir ve ülke seçimi yapabilmelidir. Öğrencilerin kendi pozitif yönlerini bilmeleri ve bu doğrultuda ilerlemeleri en doğrusudur.  Yetenekleri doğrultusunda Seviye Eğitim Kurumları olarak Türkiye’deki güzide üniversiteler ile yaptığımız akademik çalışmalar haricinde öğrencilerimize ve mezunlarımıza yurtdışında da dünyanın en iyi üniversitelerine doğrudan sınavsız geçiş imkanı ve Avrupa’da Üniversite eğitimi fırsatı sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Seviye Okulları mezunu olsun ya da olmasın yurtdışında akademik üniversite eğitimi için bilgi almak ve kariyer planlaması konusunda tercih danışmanlığı isteyen herkes bizlere ulaşabilir.“ dedi.