Denizli Belediyesi'nin 1 yıl gibi kısa sürede yapımını tamamladığı Sevindik Vadi Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 
Açılışa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Belediye Başkan yardımcıları ile binlerce Denizlili katıldı. Vatandaşlar gecenin ilerleyen saatine aldırmadan açılışa büyük bir ilgi gösterirken, başta Sevindikliler olmak üzere Denizli'nin farklı bölgelerinden binlerce kişi açılış için tören alanına geldi. 
Belediye Başkanı Osman Zolan, açılışta yaptığı konuşmada Sevindik Mahallesi ve çevresinin cazibe merkezi haline gelmeye başladığını söyledi. Şu ana kadar ne söz verdilerse hepsini yerine getirdiklerinin altını çizen Başkan zolan, şöyle dedi: "Bu akşam sizlerle ayrı bir güzellikte buluşmak, bizleri fazlasıyla onurlandırdı. Şükürler olsun ki verdiğimiz sözü tutarak  1 yıldan daha kısa bir süre önce temelini attığımız bu parkı yine sizlerle birlikte açmak nasip oldu. İnşallah yeni dönemde de sizlerle birlikte olacak ve hizmet destanımızı sizlerle birlikte yazmaya devam edeceğiz. Denizli 2004'te adına bile yakışmıyordu. Bu durumu gören sizler, 'Denizlimiz'in bu durumu sanayi potansiyeline, çalışkan insanlarına yakışmıyor, biz hizmet alamıyoruz' dediniz ve bizi göreve getirdiniz. 'Yaparsa bunlar yapar' diyerek Nihat Zeybekci başkanımızın önderliğinde bize görev verdiniz. Şükürler olsun ki aldığımız o emaneti hizmet olarak size geri döndürdük. O zamanlar Denizlimiz'in ailece gidilecek bir parkı bile yoktu. Ama şimdi Denizlimiz'in dört bir yanını irili ufaklı parklarla donattık. Eğer bu güzellikler ortaya çıktıysa bunu sizlerle birlikte başardık. Sevindiğimiz modern bir Ankara Yolu girişine, okula, kapalı pazar yerine, vadi parkına, doğal gaza kavuştu. Bugün de açılışını yaptığımız Sevindik Vadi Parkımız 94 bin metrekare alana sahip. İnşallah burada eşiniz, çocuklarınız ve sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçireceksiniz. Parkımızın hepimize hayırlı olmasını diliyorum." 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de belediye başkanlığı yaptığı dönemde büyük hayaller kurduklarını ve bunları da birer birer gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bize o dönemde 'fazla uçma Zeybekci, çakılırsın' diyenlerin hepsi de haksız çıktı. Çakılanlar kendileri oldu" dedi. Belediye başkanlığı döneminde yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Bakan Zeybekci, şöyle devam etti: "Göreve geldiğimiz yıl hepinizin hatırlayacağı üzere 2004'tü. Dünya 2000'li yılların rüzgarıyla rekabete girerken, Denizlimiz adeta büyük köyün yeryüzündeki en güzel örneğiydi. Biz de sizlerin desteğiyle elimizi taşın altına koyduk. 10 yılda Denilimiz nereden nereye geldi. 10 yıl önce imrenerek baktığımız şehirler bugün bize imrenir hale geldi. Şükürler olsun ki bugün Denizlimiz yalnızca Türkiye'ye değil, tüm dünyaya örnek bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Ben bu hizmetlerimize ve sizlerin teveccühüne baktığımda şundan o kadar eminim ki; biz bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sadece ve sadece hizmet edeceğiz. Hiçbir şey ve hiç kimse bizim hizmet aşkımızı bitiremeyecek, hızımızı kesemeyecek. Denizlimiz gelecek beş yıl içinde Sevindik Vadi Parkı gibi daha nice güzelliklere kavuşacak. Parkımız tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun."
Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise bir konuşma yaparak parkın herkese hayırlı uğurlu olmasını diledi. Bu parkın Türkiye'ye örnek olduğunu belirten Vali Demir, "Denizli her şeyin en güzelini hak eden bir kent. Denizli Belediyemiz de Denizli'nin hak ettiğini vermeye devam ediyor. Bu güzelliği ortaya koyan Belediyemizi ve Belediye Başkanımız Osman Zolan'ı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.
Bakan Nihat Zeybekci, Vali Abdülkadir Demir ve Belediye Başkanı Osman Zolan, konuşmaların ardından çocuklarla birlikte kurdele keserek parkın açılışını yaptı. Bakan Zeybekci ve beraberindekiler açılışın ardından parkı gezerek vatandaşlarla sohbet etti.