Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Filiz mesajında şu ifadelere yer verdi. “Gücünü milletimizin ortak iradesinden alan Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, kahraman anadolu halkının insanüstü bir gayret ve fedakârlığı ile elde edilmiştir. En zor şartlara ve bütün imkânsızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletiz. Bu başarı;  milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesi, milletimizin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesi, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın kanıtıdır. 
Sahip olduğumuz vatan sevgisi ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Yurdumuzu düşmanlardan kurtarmak için hiç düşünmeden canlarını feda edenlere karşı sorumluluklarımız vardır. Millet olarak, atalarımızdan aldığımız tarihi mirasın sorumluluğunu hisseden, bu günü kavrayan ve geleceğe ışık tutan ilme, irfana sahip gençler yetiştirmek mecburiyetindeyiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğine gölge düşürmeye çalışan, bölünmez bütünlüğümüzü ve demokrasimize zarar vermek isteyen karanlık mihraklara karşı da, inanç ve kararlılıkla emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. 
Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakacağız. Bu duygu birliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de gelecekte de hep koruyacağız. Bu ülkenin evlatları Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için en üstün vatanseverlik duygularıyla hareket etmektedirler. 
Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, tüm Denizlili hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor, Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum”