Haberdenizli.com

Gazeteci-Yazar Sevim Say ikinci kitabı 'Estikçe'nin tanıtımını yaptığı Denizli Gazeteciler Camiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda imzaladı.

Sevim Say İkinci Kitabını Tanıttı

'Yazdıkça Estim Estikçe Yazdım'

Gazeteci-Yazar Sevim Say, "Senelerdir ben estikçe klavyenin başında olsun, yolda yürürken olsun, birşey görürüm birden cümleler dökülüverir ellerimden, dudaklarımdan yazıya. Ben bunları bir kenera not etmiştim hep, ardından sosyal paylaşım sitelerinde paylaştım, zaman zaman bazı arkadaşlarımda görmüştür sayfamda.  Yazdıkça estim estikçe yazdım. Dörtlüklerden oluşan bir kitap oldu inşallah beğenirsiniz" ifadelerini kullandı.

'Herşeyiyle Bana Ait'

Kitap hakkında bilgi veren Gazeteci-Yazar Say, "144 sayfa olan kitabım Estikçe dörtlük ve sözlerden oluşuyor. Şuanda 400 adet basıldı. Bu eserim tamamıyla kendi emeğime dayanan ve her konuda hiç kimseden destek almadan yaptığım birşey. Hiç kimseden destek almadım herşeyiyle bana ait, sponsor ve yayınevi katkısı yok kendi imkanlarımla oldu. Kitabımı almak isteyen arkadaşlar, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nden temin edebilirler. Bana ulaşırsanız kitabı imzalayabilirim. Talep olursa ikinci baskıyı gerçekleştireceğim" dedi.

Üçün Kitabı Devam Ediyor

Üçüncü kitabının roman olduğunu da söyleyen Say, "Üçüncü kitabım devam ediyor. Tamamıyla dugusal bir roman. Anne hepimizin hayatında çok kutsal. Anneyle ilgili 'Ana Gibi Yar' isimli romanım şu anda devam ediyor. İnşallah seneye kadar o da bitecek."  diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Tanıtım toplantısının ardından, Gazeteci-Yazar Sevim Say, düzenlenen imza günü ile kitabını gazeteci dostlarına ve gelen misafirlere armağan etti.

Toplantıya; Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Gazeteci-Yazar Sevim Say, sevenleri ve basın mensupları katıldı.