HABERDENİZLİ.COM

Hüseyin Gönüldenk 58 yaşındaydı. Onu sıradan bir vatandaşlardan ayıran yönü soy ismini taşıyan kafesiydi. Sevgi Sokağı’nın kurulduğu ilk yıllardan bu yana güçlükle ayakta kalmayı başaran Gönüldenk Kafe’nin sahnibi Hüseyin Gönüldenk, mide kanseri yüzünden sessiz sedasız aramızdan ayrıldı.

Yaklaşık 30 yıldır başından bu yana Denizlililerin pekçok anısına ev sahipliği yapan Delikliçınar’ın uğrak noktası Sevgi Sokağı’nın 90’lardan kalan tek esnafı olan Hüseyin Gönüldenk’e bir süre önce mide kanseri teşhisi konulmuş, ancak hastalığın, çok geç fark edilmesinden dolayı ölümcül boyuta ulaştığı ortaya çıkmıştı.

Bu nedenle çok sevdiği ve yıllarını verdiği kafesini bir süre önce devren satılığa çıkaran Hüseyin Gönüldenk’in ömrü bu satışı gerçekleştirmeye yetmedi. Geçtiğmiz haftalarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Hüseyin Gönüldenk, tedavi gördüğü hastanede son nefesini verdi.

Hüseyin Gönüldenk hiç değiştirmediği tarzı ve özellikle papyonuyla sokağın kendine has ve ilgi çeken esnaflarından biriydi. Ölümü, özellikle Sevgi Sokağı’nda üzüntüyle karşılandı.

Sevgi Sokağı’nın gönlü kansere yenik düştü

Sevgi Sokağı’nın gönlü kansere yenik düştü