Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri, bir süre önce yangında evlerini kaybeden Uzun ailesinin yaralarını sardı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri, Pamukkale Kaymakamlığı tarafından yangında evlerini kaybeden Bekir Uzun ile Ali Uzun'a kazandırılan evler için yeni eşyalar temin etti. Eşyalar, Sevgi Eli ekipleri tarafından evlere yerleştirilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız aileyi ziyaret etti. 

Ali Uzun'un eşi Filiz Uzun, geçen yıl evlerinin yandığı zaman tüm umutlarının tükendiğini anlatarak, "Çünkü her şeyimiz gitmişti. Bir evimizin olup içerisinde eşyalarımızın olacağından hiç umudum yoktu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum, sözün bittiği yerdeyiz" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ise, Sevgi Eli'nin ihtiyaç sahibi herkesin yanında olduğunu belirterek, "İşte görüyorsunuz Sevgi Elimizin temin ettiği malzemeleri. Geçen sene burada üç ev yangında zarar gördü. Hayırsever vatandaşlarımız ve Büyükşehir Belediyesi katkısıyla yangın yaraları tek tek sarıldı. Bizim amacımız vatandaşımızın yüzünün gülmesi, başka bir şey istemiyoruz" diye konuştu. 
Geçen yıl Cankurtaran Mahallesi’nde amca çocukları olan Bekir Uzun, Ali Uzun ve Cumhur Uzun’un evlerinde yangın çıkmıştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli geçen yıl Cumhur Uzun'un ev eşyalarını da tamamen yenilemişti.