Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sevgi Eli yapılan hizmetleri anlatmak ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla Kezban-Ali Çınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız, Kezban-Ali Çınar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Koçer katıldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette yaptığı konuşmada,  Sevgi Eli ile ilgili bilgiler vererek, hayatın paylaştıkça daha da güzel olduğunu anlattı. Gökoğlan, "Denizli'de kurulduğu günden bu güne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile hayırsever vatandaşlarımızı buluşturan Sevgi Eli her geçen gün büyümektedir. Bu kapsamda hayırsever vatandaşlarımız ve çocuklarımızın Sevgi Eli birimimize bağışladığı eşyalar, kıyafetler, kitaplar temizlenerek kullanıma uygun şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriliyor" dedi.
Sevgi Eli'nin 10 yıldır karşılıksız sevginin gösterildiği bir yer olduğuna işaret eden Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, çocukların erken yaşta, paylaşma, yardım etme, iyilik duygularını öğrenmesinin ve Sevgi Eli'nin buna elçilik etmesinin kendileri için çok önemli ve anlamlı olduğunu sözlerine ekledi.