Denizli Belediyesi’ne bağlı Sevgi Eli, 2013 yılında Sevgi Eli yaklaşık 47 bin kişiye yardım elini uzattı. 
Denizli Belediyesi Sevgi Eli daha fazla kişiye ulaşıp daha fazla kimsesiz ve yardıma muhtaç insana hizmet götürmek için var gücüyle çalışıyor. Muhtarlıklar aracılığıyla kapı kapı dolaşılıp ihtiyaç sahipleri tek tek belirlenirken belediye ve çeşitli şekilde ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilenler ziyaret edildi. Bu şekilde günde ortalama 20 ev ziyareti yapılarak, ihtiyaç sahibine yerinde ulaşılmaya çalışıldı. Belediyeye her müracaat eden vatandaşın durumu ise incelenip ardından yardım edildi. Sevgi Eli ayrıca engellileri, kamu kurumları ve hastanelerle olan işleri için evlerinden alınıp iş bitimi tekrar evlerine bırakılmasını sağladı.
Sevgi eli, kimsesiz, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara da yardım elini uzattı. 7 kişiden oluşan temizlik ekibi, evine bakamayacak durumdaki vatandaşların da tüm işlerini gördü. Evdeki bulaşıklar ve çamaşırlar yıkanırken, evin boya ve badana eksikliği de giderildi. Ardından ev eşyası ihtiyacı olanlara beyaz eşya, koltuk, kanepe, halı, giyecek ihtiyacı olanlara da giysi yardımı yapıldı. Evi yanana, aman diyene, yardım bekleyene ve Sevgi Eli’ne müracaat edenlere talepleri doğrultusunda yardım yapıldı.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında gizlilik esasına göre hareket ettiklerini kaydederek, ‘’ Bugün mutlaka hatırlanacak biri vardır düşüncesiyle hareket ediyoruz. Sevgi Eli’miz o hatırlanacak kişiyi bulup yardım elini uzatıyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, mahallelerinde, yakınlarında yada bildikleri yerlerde bizim ulaşamadığımız göremediğimiz ihtiyaç sahipleri varsa lütfen bize bildirsinler. Devletin sosyal elinin en güçlü olduğu kurumlar belediyelerdir. Bu nedenle devletimizin yardım elinin uzanmadığı ihtiyaç sahibi kalmasın istiyoruz’’ dedi.