Denizli halkı, hafta sonunda Adalet Parkı’na akın etti. Denizli Özel Servergazi Liseleri tarafından organize edilen "Hayat Bir Yarış Değil Birlikte Yol Almaktır" Adlı Bisiklet Turu ve Bahar Şenliği’nde, öğleden sonraki faaliyetlere ‘AYNA’ konseri damgasını vurdu.

Öğleden sonra başlayan konserde seyirciler sıcağa rağmen coşkuyla Erhan Güleryüz’e eşlik etti. Birbirinden güzel şarkılarıyla izleyicilerinin karşısına çıkan Ayna ekibi, uzun süre sahnede kaldı.
Ayna Ekibinin solisti Erhan Güleryüz, Denizli’ye gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti. Güleryüz, “Bizi Denizli’ye davet eden Servergazi Liseleri’ne ve Recep Ali Yalçın beye teşekkür ediyorum. Ayrıca bütün annelerin anneler gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum” dedi. Servergazi Liseleri Müdürü Recep Ali Yalçın ise Erhan Güleryüz’ün gerçek bir sanatçı olduğunu, sanatçılığı iliklerine kadar hissettiğini belirtti. Yalçın, “Hayat Bir Yarış Değil Birlikte Yol Almaktır" Bisiklet Turu ve Bahar Şenliği’mize bizi kırmayıp geldikleri için kendilerine ve ekibine ayrıca sıcağa rağmen saatlerce konser için meydanda bekleyen izleyicilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Servergazi Liseleri Müdürü Recep Ali Yalçın, Ayna solisti Erhan Güleryüz’e Denizlililer adına çiçek taktim etti.

Ayna konserinden sonra Adalet Parkına dağılan vatandaşlar güzel bir Pazar geçirmenin heyecanını yaşadılar.