Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Seçim çalışmaları kapsamında Gerzele ve Servergazi Mahalleleri’nde kahvehane ve açık alan toplantıları düzenleyen Yeniyol yaklaşık bin 500 kişilik gruptan destek sözü geldi.
Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala doğum büyüdüğü ve iki dönem belediye başkanlığı yaptığı topraklara giden Başkan Adayı Nihat Yeniyol, burada başkan sloganları ile karşılandı. Gerzele’de kahvehane, Servergazi’de de aile çay bahçesinde toplantıya katılan Yeniyol, her iki toplantıda yaklaşık bin 500 kişi ile kucaklaşarak projelerini ve Merkezefendi ile ilgili düşüncelerini aktardı. Slayt gösterisi eşliğinde projelerini açıklayan Yeniyol’a Gerzele ve Servergazi Mahalleleri sakinleri tam destek sözü verdi. 
Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen Nihat Yeniyol, Servergazi’nin mahalle olmasının ardından yeterince hizmet gelmediğin herkes tarafından bilinen bir gerçek olduğunu ifade etti. Yeniyol, referandum ile belde olan yerlerin kendilerine sorulmadan mahalleye çevrilmesine tepkinin büyük olduğunu dile getirmeyi de ihmal etmedi. Merkezefendi’nin tüm mahallelerine eşit oranda hizmet gideceğinin ve her istenildiği zaman kendisine ulaşılacağının sözünü veren Yeniyol, bizim belediyecilik anlayışımızı Servergazi Beldesi’nde herkes gördü. Aynı anlayışı Merkezefendi’de de görecekler. Seçimden seçime değil, her zaman insanlarımızın içinde olacağız. Vatandaşlarımızın en çok yakındığı noktalardan biri seçilmişlere ulaşamamadır. Bunu mahalle muhtarları ve diğer kanaat önderleri bizlere aktarıyorlar. Denizli belediyesinde yetkili kişilere ulaşamadıklarını, dertlerini anlatamadıklarını ifade ediyorlar. Bizim dönemimizde kesinlikle böyle birdurum söz konusu olmayacaktır. 7 gün 18 saat cep telefonlarımız açık olacak” dedi. 
Gerzele’de düzenlenen kahvehane toplantısına katılan MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, konuşmasında Nihat Yeniyol’u belediye başkan adayı olarak göstermekle ne derece doğru bir karar verdiklerini söyledi.