Belediye, kentte dört duvar arasına sıkışıp yeşil ortamlara hasret insanların özlemlerini gidermek için, vadi düzenleme, park, bahçe, çevre düzenlemesi, çocuk oyun alanları, voleybol ve basketbol sahaları yapımı, aktif ve pasif rekreasyon alanlarının oluşturulması gibi çalışmalarına Servergazi Parkı’yla bir yenisini daha eliyor.
Servergazi Parkı düzenlemesi kapsamında göletler, parke ve doğal taş döşenmiş yürüyüş yolları, koşu yolları, yeni çeşmeler, oturma grupları, ahşap çocuk oyun grupları, koşu parkuru, doğal gezinti yerleri, piknik alanları, otopark yerleri, ahşap büfeler, restoran, pergoleler ile ateşli ve ateşsiz piknik alanları yer alıyor. Çalışmalarda, park için gerekli olan alt yapı ile su kazıları tamamlandı. Çeşme ve göletlerin kazı ve beton işleri de bitirildi. Yollar ve çevre düzenlemesi gibi üst yapı çalışmaları da tamamlanma aşamasına geldi. Park bir içinde bitirilip vatandaşların hizmetine sunulduğunda, Denizli’nin en güzel parkları arasında yerini alacak.
Servergazi Parkı’nın 2 ay sonra Denizli’nin 2. adresi olacağını ifade eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘Bilindiği üzere mesire alanı, bakımsızlık nedeniyle zamanla yıpranmış ve elden geçmesi gerekiyordu. Harabe olmuş binalar, çeşmeler, yollar, eşsiz güzelliğe yakışmıyordu. Alanın, Denizli Belediyesi’ne geçtikten sonra en güzel şekliyle düzenleyeceğimizi bildirdik. 13 belde ve 10 köyün belediyemize bağlanmasından sonra bu yerleri tek tek dolaştık. Servergazi Mesireliği’ni de 3-4 kez inceledik ve neler yapılması gerektiğine karar verdik. Çalışmaları sürdürüyoruz. Bittiğinde herkesin 2. adresi olacak. Piknik yapmak isteyenler, spor yapmak isteyenler, çocuklar, gençler, yaşlılar, gün boyu yorulup dinlenmek isteyen herkes soluğu burada alacak. Yaklaşık 2 ay içinde parkı bitireceğiz. Şimdiden Denizli’mize hayırlı olsun’