Sosyal yaşam ve iş hayatında başarı ve mutluluğu artırmanın en etkili yöntemlerinden olan iletişim sanatının daha iyi pekiştirilmesi ve bireylerin sağlıklı karar verme becerilerini geliştiren kişisel gelişim seminerleri 21 Kasım Cumartesi günü Teras Park’ta başlıyor.
Beden Dili’nden İletişim Sanatına, Stres ve Zaman Yönetimi’nden Problem Çözme Tekniklerine kadar birçok önemli konu başlığını içeren seminerler 21 Kasım, 29 Kasım, 12 Aralık ve 19 Aralık 2015 tarihlerinde katılımcılarını bekliyor. 

“Başarı ve mutluluğun anahtarı doğru iletişim”

Başarı ve mutluluğun artırılması açısından zihinsel ve ruhsal gelişimin hayatımızda önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Teras Park Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan, “Teras Park denilince akıllara sadece alışveriş merkezi değil aynı zamanda sportif ve kültürel faaliyetlerin yer aldığı bir yaşam alanı geliyor. Bu nedenle alışveriş merkezi yönetimi olarak bu tarz etkinliklere çok önem veriyoruz. Gerek sosyal hayatımızda gerekse iş hayatımızda karşılaştığımız ve olası karşılaşabileceğimiz  durumlara karşı vereceğimiz tepkiler başarımızı ve mutluluğumuzu direkt olarak etkiliyor. Bizler de iletişim sanatının daha iyi anlaşılması ve püf noktalarını hayatımıza entegre edebilmemiz için 4 hafta sonunu kapsayacak seminerler düzenleme kararı aldık. BEMAR Kariyer okulları ile ortaklaşa düzenlediğimiz seminerlerde her biri alanında uzman eğitmenlerle birlikte iletişim kurma becerilerimizi hep birlikte artıracağız. Ziyaretçilerimizin ücretsiz olarak katılabileceği seminerler için kayıt yaptırmaları yeterli olacak.” dedi.