HABERDENİZLİ.COM

Dr. Ramazanoğlu yaptığı yazılı açıklamada; ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız dün Düzce’de yaptığı konuşmada Milli iradenin tecelli ettiği yerin seçim ve sandık olduğunu belirterek, Pazar günü sandığa gitmeyen her vatandaşımızın, kendi iradesini oraya gidip oyunu kullananların insafına terk ettiğinin altını çizdi. Bu minvalde her vatandaşımız muhakkak sandığa gitmeli oyunu kullanmalıdır. 
Bir konunun çok iyi bilinmesini istiyorum ki, 31 Mart’ı yalnızca bir yerel seçim olarak görmemek gerekir. İstikrarı, evlatlarımızın geleceğini ve muhakkak ki bizi ekonomimizi çökerterek, işimizle aşımızla tehdit edenlerle topyekün mücadelenin devamını oylayacağız. Milletimiz çok açıkça görmektedir ki benzemezler bir arada karanlık bir ittifaka imza atmıştır. Bu şer ittifakı çok açıkça benim Ahmet Amcamın, Ayşe Teyzemin, benim evlatlarımın yani tüm Türkiye’nin aydınlık yarınlarına kast etmiş karanlık günlerin tecellisi için and içmiştir. Referansı 17 Yıldır Millete hizmet olan AK Parti’nin başarı hikayesinin devamı için elimizi vicdanımıza koyacağız 31 Mart günü. İnşallah Milletimiz, insan ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip olan, vatandaşa en yakın yerde, ilk kademede ve en kısa sürede vatandaşın işlerini tamamlamayı esas alan, proje üreten, çevre dostu bir belediyecilik anlayışını şiar edinmiş Cumhur İttifakı’na desteğini sonuna dek gösterecek. 17 yıldır olduğu gibi el ele omuz omuza bu destansı hikayeye yeni sayfalar kazandıracağız.
Çünkü  biz Dünya 5’ten büyüktür diyoruz. Çünkü Orta Asya'dan Afrika'ya Kafkasya'dan Balkanlar'a kadar koskoca coğrafyanın ümididir Türkiye…
Çünkü  beraber yürüdük biz bu yollarda ve beraber ıslandık yağan yağmurda…’’