Rektörlük makamında bir bölümü basın mensuplarına açık olarak gerçekleşen ziyarette Ramazanoğlu, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın asaleten atanmasının ardından kendisine yaptıkları ilk resmî ziyaret olduğunu belirtti. Rektör Prof. Dr. Bağ’ın akademik çalışmalar yaptığı dönemde elde ettiği başarılar kadar, Rektörlük görevini vekâleten yürüttüğü dönemdeki bu başarısını asaleten yürüttüğü dönemde de devam ettireceğine inandığını ifade etti.

AK Parti Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu “Pamukkale Üniversitemiz ülkemizin gözde üniversitelerinden birisidir. Bundan sonra Sayın Rektörümüzün liderliğinde hem bilimsel çalışmalar hem üniversiteye getirilen ‘Yönetişim’ anlayışıyla Türkiye’de çığır açan üniversitelerden biri olacaktır. Denizli’nin gözbebeği olan Pamukkale Üniversitesi, gerek bilimsel çalışmalar gerekse sosyal faaliyetlerle ve üniversite hastanemizin başarılı sağlık hizmetleriyle bölgemizin parlayan yıldızı konumundadır. Biz Denizlililer olarak başarılı olması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ Terör Örgütü’nün Üniversite yapılanmasına karşı yaptığı mücadelenin takdire şayan olduğunu hatırlatan Dr. Ramazanoğlu, bundan sonra da bu mücadelede kendilerine her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi.

 Konuşmasını başında gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı AK Parti Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu’na teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi’ni daha iyi noktalara getirmek için tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini Dr. Sema Ramazanoğlu şahsında ifade etti. Prof. Dr. Hüseyin Bağ “ Sayın Bakanım da bizler de Denizli’miz, milletimiz ve vatanımız için çalışıyoruz. İnşallah güzel hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Kurumumuz ve öğrencilerimiz bizler için çok değerli. Bizlere verilmiş olan bu emanetleri en iyi şekilde ileri taşımaya, vatanı ve milletine hizmet eden gençler yetiştirmeye, ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak bilimsel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz ”dedi.

Basına kapalı olarak devam eden ziyaret, Rektörlük Makamında yenilen öğle yemeği ile son buldu.