HABERDENİZLİ.COM

Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği’nin kuruluşu sırasında dernek sekreterliği yaparken, yurtdışı fırsatını değerlendirerek Avusturya’nın başkenti Viyana’aya yerleşen Selin Irmak Kayhan, dünya evine girdi.

Viyana’nın dijital çıktı konusundaki önde gelen kurumlarından biri olan FBDS SCHÜLLER’de çalışmaya başlayan Kayhan, iş yeri arkadaşı Matthias Schmid’e gönlünü kaptırdı. Başlayan ilişkilerini evlilikle taçlandırma kararı alan ikilinin Nisan başında planlanan nikahı Covid 19 salgını kapsamı altında alınan tedbirlerden dolayı 29 Mayıs’a ertelendi.

Yine salgın nedeniyle ailesi ve Türkiye’deki yakınlarını katılamadığı bir nikah töreniyle evlenen Selin Irmak Kayhan ve Matthias Schmid çiftinin düğününe kız tarafından yalnızca Viyana’da yaşayan Ablası Burcu Gökçe Gabriel katılabildi.

Şahitliklerini abla Burcu Gabriel ile enişte Pascal Gabriel’in yaptığı Selin Mathias çiftinin nikahı Avusturya’nın yine Covid 19 tedbirleri çerçevesinde Tulln şehrinde gerçekleştirildi. Mutluluğuna ortak olan herkese teşekkürlerini ileten Selin Irmak Kayhan, “Matthias ile yıllar önce bu nikah salonunda ablamın nikahında tanışmıştık. Güzel bir tesadüf oldu” diye konuştu.