Denizlili şehitler için Denizli Orman Bölge Müdürlüğü anlamlı bir çalışmaya imza atarak, hatıra ormanı oluşturdu. Şehitlerimizin unutulmaması ve adlarıyla yaşamaları amacıyla Denizli-Antalya Karayolu Cankurtran Mevkiisinde hatıra ormanı için çalışma yapıldı. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü tarafından oluşturulan hatıra ormanına Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar, Şehit Astsubay Halil Topuz ve Şehit Polis Memuru Hasan Eser’in isimleri verildi.  
 
Kurulan hatıra ormanının fidan dikim törenine Denizli Orman Bölge Müdür Yardımcısı Erol Pehlivan, İşletme Müdür Yardımcısı Sefa Karataş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı, İl Jandarma Garnizon Komutanlığı personeli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü ile Orman İşletme Müdürlüğü personeli ile Hasan Eser Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı. 
 
Şehitler Hatıra Ormanı için getirilen fidanlar, dualar eşliğinde toprakla buluşturdu. Aziz şehitlerimizin bu ormanla yaşayacağını belirten Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, “Bu vatan için canlarını veren aziz şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.