Denizli'de Tugay komutanlığı tarafından, 11. Motorlu Piyade Tugayı Dağ Gazinosunda Şehit Aileleri ve Gazi ailelerinde katıldığı yemek etkinliği düzenlendi.
Tugay komutanlığı tarafından, 11. Motorlu Piyade Tugayı Dağ Gazinosunda Şehit Aileleri ve Gazi ailelerinde katıldığı yemek etkinliği gerçekleştirildi. Yemek etkinliğine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğ. Gen. Memduh Hakbilen, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Emin Öztürk, Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.
Duygu ve düşüncelerini dile getiren Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğ. Gen. Memduh Hakbilen, özel bir gün olduğunu ifade ederek, “Gazilerimiz ve şehit aileleriyle bir araya geldik. Tugayımızda gazilerimizle ve şehit aileleriyle birlikte buluşturma fırsatı bulduk. Burada anılarımızı paylaşıyoruz. Doğal bir güzelliğin içerisindeyiz. Son derece mutlu ve güzel bir ortamdayız. İnsanlarımız burada gururlu ve mutlu. Kader birliği silah arkadaşlığı yapan arkadaşlarımız ve onların aileleriyle birlikte bu tür etkinliklerimiz sürecek” diye konuştu.
Ayrıca Tuğgeneral Hakbilen, Şehit ve Gazi aileleri için Çanakkale gezisi düzenleyeceklerini de ifade etti.