HABERDENİZLİ.COM

Serinhisar İlçesinde yapımı biten Şehit Polis Ahmet Kabukçu Z kütüphanesi hizmete açıldı. Atatürk Ortaokulu'nda düzenlenen törene Denizli Valisi Hasan Karahan, Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende Vali Hasan Karahan, amaçlarının bu kütüphaneden tüm okullarda olmasını sağlamak olduğunu söyledi. Karahan, “Emniyet Genel Müdürlüğümüz tarafından 81 ilde başlatılan güzel bir projenin açılışında beraberiz. Memleketi için canını feda eden şehidimizin adını ebediyen yaşatmak adına gerçekleştirilen böylesine anlamlı bir projede yer almaktan ve açılışını gerçekleştirmekten bende mutluluk duyuyorum. İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesile ile şehidimizi ve bütün şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Amacımız tüm okullarımıza bu kütüphaneleri kazandırarak gençlerimizin gelişimine katkı sunmak” dedi.

Konuşmaların ardından kütüphanenin açılışı Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri tarafından yapıldı. Açılışı yapılan kütüphaneyi ve Atatürk Ortaokulunu gezen Vali ve protokol üyeleri öğrencilerle sohbet etti