Hakkari’de teröristlerle girilen çatışmada 8 şehit verilmesi sebebiyle Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ramazan şenlikleri iptal edildi.
Hakkari merkeze bağlı Geçimli karakoluna teröristlerce yapılan saldırı sonrasında çıkan çatışmada ikisi korucu 6 asker şehit olmuştu. Tüm Türkiye’yi yasa boğan bu olaya Fethiyeliler de tepkisiz kalmadı. 8 şehit haberinin alınmasının ardından şehirde düzenlenen Ramazan Şenlikleri iptal oldu. İptal edilen program sonrasında alanda toplanan kalabalık, şehitler için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyarak teröre tepki gösterdi.

        Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Müdürü Muammer Şahin, şehit haberleri gelmeseydi Fethiye Erkek Yetiştirme Yurdu’nda kalan öğrenciler tarafından bir tiyatro sahneleneceğini aktardı. Türkiye’ye mübarek bir ayda acı verenleri bu ülke insanlarının hiçbir zaman unutmayacağını belirten Şahin, “Bu ülke doğusundan batısına bir bütündür. Kimse bu ülkenin bir karış toprağını bölemez. Biz bu ülkede Türk, Kürt, Laz, Çerkez hep birlikte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Bu birlikteliği bölmeye kimsenin gücü yetmez.” dedi.