Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı köyüne giderken minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan Uzman Erbaş Gökhan Doruk’un Uşak’taki baba evine ateş düştü. Şehit haberini alan aile, bayramda büyük acı yaşadı.

Uludere'ye bağlı Gülyazı Köyü'ne saat 10.30 sıralarında giden sivil plakalı minibüsün şarampole devrildiği kazada şehit olan 9 askerden birinin Uşaklı Uzman Erbaş Gökhan Doruk (25) olduğu anlaşıldı. 2 yıllık Uzman Çavuş Gökhan Doruk'un acı haberi, Ünalan Mahallesi 2 nci Babür Sokakta oturan baba Fahri Doruk, abla Sevgi Ilgın ve enişte Ali Ilgın'a, Uşak İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Yarbay Osman Küçük ve beraberindeki askerler tarafından verildi. Acı haber verilirken evin önünde bir ambulans bekletildi. Eşini yıllar önce kaybeden, üç çocuk babası, işçi emeklisi Fahri Doruk (65), kızı Sevgi Ilgın ve damadı Ali Ilgın, 2 yıllık uzman çavuş Gökhan Doruk'un şehit olduğu haberiyle büyük üzüntü yaşadı. Hülya Doruk (22) ile evli olan ve Poyraz ismini verdikleri 3 aylık bir oğlu bulunan şehit Uzman Çavuş Doruk'un baba evi Türk bayraklarıyla donatılırken, haberi alan yakınları ve komşuları başsağlığı için akın etti.

Şehit Uzman Çavuş Gökhan Doruk'un cenazesinin, Çarşamba günü İskenderunlu olan eşi Hülya Doruk’un isteği doğrultusunda İskenderun'da toprağa verileceği öğrenildi.

Uzman Erbaş Gökhan Doruk’un naaşı askeri uçakla Diyarbakır’a oradan da İskenderun’a getirileceği öğrenilirken. Doruk Uşak’ta yaşayan yakınları saat 19:30 sularında Uşak valiliği tarafından tahsis edilen bir araç ile cenaze töreninin yapılacağı İskenderun’a doğru yola çıktı.