HABERDENİZLİ.COM

Türk Silahlı Kuvvetlerin(TSK) Afrin’de başlattığı operasyonda terör yuvaları tek tek vuruluyor. Atılan merminin üzerine Şırnak’ta şehit olan Denizlili askerimizin ismini yazdılar.

TSK’nın Afrin’deki PYD/PKK'ya yönelik başlattığı Zeytin Dalı harekatı tüm hızıyla devam ediyor. Havadan F-16'ların bombardımana tuttuğu terör yuvaları, karadan da Mehmetçik ve ÖSO ile birlikte süpürülüyor.

Suriye sınırında bulunan topçu birlikleri Afrin'deki terör mevzilerine vuruyor. Birliklerden gelen bir fotoğraf hem duygulandırdı, hem de gururlandırdı.

Şehitlerin İsimleriyle Bombalanıyor
Afrin'de başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu'nda kullanılan mühimmatların üzerine başta Fırat Kalkanı harekatında şehit düşen askerimizin isimleri olmak üzere terörle mücadelede hayatını kaybeden Mehmetçik'in isimleri yazıldı. "Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak" mesajlarıyla paylaşılan karelerde obüs mermilerinin üzerindeki isimler görenleri hem duygulandırdı, hem de gururlandırdı. Bunlardan biri ise  Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terhisine iki gün kala, kabul toplama merkezine götürülmek üzere bindiği helikoptere düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Komando Er Doğan Acar'ın ismi yazıldı.