Dün Iğdır'da PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen polislerden Denizlili, 24 yaşındaki Hasar Eser'in cenazesi, bugün öğle saatlerinde Denizli'ye getirildi. Şehidin 10 ekimde evlenecek olduğu resmi nikahlı eşi, Türk bayrağına sarılı tabutu görünce "Hasan, Hasan'ım" diye feryat etmesi yürekleri dağladı. 
 
Şehit polis memuru Hasar Eser'in cenazesi, bugün sabah saatlerinde, Çardak Havaalanı'na getirildi. Şehidin sokağı Türk bayraklarıyla donatıldı. Yüzlerce Denizlili, taziye evine akın etti. Şehidin naaşı, cenaze arabasıyla saat 15.30'da evinin önüne getirildi. Bu sırada gözyaşları sel oldu. Şehidin annesi ve babası sakinleştirici iğneyle güçlükle ayakta durabildiği görüldü. 
 
10 Ekim'de düğün hazırlıkları şapan eşi Türk bayrağına sarılı cenazeyi görünce dayanamadı. Şehit eşi Gül Eser'in "Hasan, Hasan'ım" feryadı yürekleri dağladı. Bir süre sonra baygınlık geçiren Gül Eser'e sağlık ekipleri ambulansa götürüp müdahale etti. 

Şehit yakınlarına taziyeye gelenler arasında AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de yer aldı. Şehidin naaşı helallik alındıktan sonra tören ve cenaze namazı için Asri Mezarlık'a götürüldü. Şehidin naaşı ikindi namazından sonra taprağa verildi.