Denizli'de Cuma günü gerçekleşen açılışla sebze hali, yani çehresine kavuştu. Akürün Tekstil A.Ş girişimi olan Çok İyi Avlu Bazar, yoğun katılımla ve yeni haliyle açıldı.
Denizli'de uzun yıllardır işleyen fakat bir yatırım göremeyen, Bayramyeri sebze hali Çok İyi Avlu Pazar olarak yepyeni bir çehreye kavuştu. 'Sebze hali eskisi gibi olmayacak" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Akürün Tekstil AŞ yönetim kurulu başkanı Aykut Gökşin, "Yeni adı Çok İyi Avlu Bazar olan sebze halini sadece ticarethane olması sebebiyle güzelleştirmedik. Denizli'de uzun yıllar faaliyet gösteren bu mekanın tarihi ve kültürel bir değeri var. Biz bu kültürel değeri güzelleştirmek istedik. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Çok İyi Servergazi Alışveriş Merkezi'ni açmıştık. Sebze halini de güzelleştirerek Çok İyi Avlu Bazar olarak ikincisini açıyoruz. Bundan dolayı gururluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Gökşin, "Çok farklı bir anlayışla hizmet verecek olan Çok İyi Avlu Bazar'da, Sebze Meyve standı, her türlü gıda ürünleri, et ve süt ürünleri çeşitleri, unlu mamuller,Gaziantep’ten özel olarak getirilecek olan baklava çeşitleri, Bolu’dan gelecek olan Tam çavdar ekmek,  odun fırın ekmeği, dondurma, Türk Kahvesi, Sabah kahvaltısı, yöremiz yemeklerinden oluşacak öğle yemeği ve bir çok lezzet tanışacaksınız." ifadesinde bulundu.

Açılışa Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp, Denizli Ak Parti Milletvekili Bilal Uçar'ın yanın çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.