Denizli’de, kendisini savcı olarak tanıtan dolandırıcılar, Naim Böyük isimli bir vatandaşı arayarak banka ve PTT şubesine 3 bin 500 TL yatırmasını istedi. Paraları yatıran şahıs daha sonra olayı öğrenince polise haber verdi. 
Olay öğle saatlerinde Denizli’de meydana geldi. Çivril’in Çıtak Mahallesi’nde yaşayan Naim Böyük’ü (35) arayan bir kişi kendisinin savcı olduğunu söyleyerek savcılık tarafından arandığını söyledi. Arayan kişi Naim Böyük’e, "Dediğimiz hesaba para yatır. Arkadaşlar suçüstü yapıp o kişileri yakalayacaklar" dedi. Bunun üzerine Çivril’den Denizli’ye gelen Naim Böyük, önce bankaya giderek 500 TL sonra da PTT Şubesi’ne giderek 3 bin TL yatırdı. Bu sırada telefon konuşmasının kesilmesi üzerine dolandırıldığını anlayan Naim Böyük, babası Mehmet Böyük ile birlikte emniyete başvurdu. Polis, baba oğulla birlikte bankaya ve PTT Şubesi’ne giderek olayın ayrıntılarını inceledi. Polis ekipleri Naim Böyük’ün dolandırıldığını belirledi. 
PTT Şubesi çıkışında oldukça üzgün olduğu gözlenen Naim Böyük, şöyle konuştu: "Bana savcılık tarafından arandığımızı ve hesaba para yatırmamı söylediler. Ben de dediği gibi 3 bin 500 TL yatırdım sonra dolandırıldığımı anladım. Polise haber verdim." 
Polis, ifadelerini almak üzere Naim Böyük ve babası Mehmet Böyük’ü emniyete götürdü. 
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.