Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün öncülüğünde, 1914'te Sarıkamış'ta donarak can veren şehitler, Denizli'deki yürüyüşle anıldı. Etkinliğe Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrenciler, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Kalabalık, ellerinde Türk bayrakları ile birlikte İncilipınar Parkı'ndan Delikliçınar Meydanı'na kadar yürüdü.
Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Sarıkamış Harekatı'nın, tarihimizin hüzünlü olduğu kadar onurlu bir sayfası olduğunu söyledi. Sarıkamış şehitlerinin vatanı için canlarını feda ettiklerini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci de "Kendini geri çekmeyi hiçbir şekilde düşünmeyen, vatanının birliği, istiklali için bedenini siper eden 90 bin Mehmetçiğimizi minnet ve şükranla anıyoruz" dedi. 
Konuşmaların ardından türküler ve şiirler okundu. Etkinlik sonunda Delikliçınar Yeni Camii'de şehitler anısına lokma hayrı yapıldı.