Sarıgöl Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Gıda Denetim Bölümünde görev yapan Hakan Beycan (31) ile oğlu Hasan Alp Beycan’ın (4), Kütahya Çavdarhisar yakınlarında geçirdikleri kaza sırasında hayatlarını kaybetmesi ilçe halkı ve mesai arkadaşlarını yasa boğdu.
Edinilen bilgiye göre, Hakan Beycan, çalıştığı kurumdan bir hafta izin alarak, eşi ve çocuğu ile birlikte İstanbul’da Zaman gazetesinde muhabirlik yapmakta olan baldızı Büşra Erdal'ı ziyarete gitti. 24 Haziran Pazartesi günü görevine başlamak üzere dönüşe geçen Hakan Beycan'ın kullandığı 43 AC 443 plakalı otomobil, Çavdarhisar yakınlarında karşı yönden gelmekte olan İbrahim Çınar (26) idaresindeki 26 PA 206 plakalı otomobille çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında, Hakan Beycan ve oğlu Hasan Alp Beycan ile diğer otomobil sürücüsü İbrahim Çınar (26) olay yerinde hayatlarını kaybetti. Kazada Hakan Beycan’ın eşi, Manisa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin Sarıgöl Şubesi’nde görevli ziraat mühendisi Dilber B. (31) ise ağır yaralandı. Yaralı kadın, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
İlçede çok sevilen Hakan Baycan ve oğlunun ölüm haberi Sarıgöl’e çabuk ulaştı. Beycan ailesinin evi, yakınları ve dostlarının akına uğradı. Ev taziye ziyaretine gelenlerle dolup taştı, gözyaşı sel oldu. Baba ve oğulun cenazeleri Dışkahveler Hüseyin Gümüşlü Camisi’ne getirilirken, ikindiye müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarıgöl Belediye Kabristanı’nda toprağa verildi,