Temel kullanım amacı yazın güneşten korunmak olsa da artık günümüzde giyim tarzın bir en temel parçalarından birisidir. Şapka birçok çeşit ve rengi ile her kıyafetinize uyum sağlayabilir. Şapka modelleri ve kullanımı genellikle başı korumak için kullanılsa da bu koruma özelliği dışında farklı sadece aksesuar olarak kullanımları da mevcuttur.

Şapka Çeşitleri

Şapka kullanım amacı ve tasarımı ile birçok çeşitler üretilir. Şapka çoğunlukla bahar ve yaz aylarında kullanılsa da genel olarak spor ve klasik olarak ikiye ayrılır. En yaygın şapka çeşitlerinden bazıları;

  • Hasır Şapka; bu şapka çeşidi adından da anlaşılacağı gibi hasırda üretilmekte olup hafif bir çeşittir. Genelde güneşi engellemede kullanıldığı için genellikle bahar ve yaz aylarında tercih edilir.
  • Bere Çeşidi; Bere dediğimiz çeşit örerek yapılır ve genelde kış aylarında sıcak tutması için kullanılır. Çoğunlukla el örgüsü yaygın olsa da yün kumaşlardan imal edilenleri de vardır.
  • Melon Şapka; bu model genellikler erkekler tarafından ve klasik giyinme tarzı olanlar tarafından tercih edilmektedir. Genellikle bazı renklerde popüler olup siyah, gri, kahverengi renklerdir.

ve spor şapkası olarak aktarılabilir. Genellikle beyzbol, tenis gibi sporları yaparken kullanılan bu şapka çeşidi asıl amacı göze güneş gelmesini engellenmesidir. Bu sebeple ön kısmı daha uzun olup saha işçileri içinde çok yaygın kullanılır.

Şapka ile Tarzınıza Tarz Katın

Hem her kıyafetimize uygun tarzlarda şapka çeşidi almak istiyoruz hem de yapacağımız aktivitelere uyumlu olsun isteriz. Şapka konusunda çok fazla beklentimiz olsa da bu uygun geniş yelpazeyi de içeriyor. Şapka siparişi verirken hem kaliteli olsun hem de istediğimiz ölçüde çeşit ve renk içersin isteriz. Bu anlamda şapka seçimi yapılırken farklı alternatiflerin karşınıza çıkması büyük bir avantajdır.

Şapka Modelleri

Birbirinden farklı modellerin yer aldığı sitemizde her aktiviteye uygun şapka çeşitlerini bulmak mümkündür. Bu modeller içerisinde dilediğiniz modeli inceleyebilir ve fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Rengarenk modellerin yer aldığı https://www.ucla.com.tr/sapka-modelleri sitesini ziyaret ederek daha detaylı inceleme yapabilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı